Selamlar.. Diğer forumlarda çok fazla alıntı konu yayılmış durumda. Cok fazla gereksiz amx kodlarınının bulunduğu konular dışında işinize yarayacak kodları yazıyorum sadece. Umarım işinize yarar
amx_revive (nick) = Kendini yeniden canlandırma
amx_vote (oylamanın içeriği) 1 2 3 4 şeklinde oylama atabilirsiniz. yazdığım 1 2 3 4 yerine istediğinizi yazabilirsiniz
amx_heal (nick) (verilecek hp) şeklide kendinize can verebilirsiniz.
amx_unammo (nick) 1 şeklinde sınırsız mermi verebilirsiniz.
amx_tsay (msj) şeklinde hafif üstte beyaz bir şekilde yazabilirsiniz. Aynı zamanda normal say konusmasında @ (msj ) şeklinde yazarakta t say atabilirsiniz kısa yoldan.
amx_nick (oyuncunun nicki) (yeni nicki) şeklinde yazarak küfür & reklam içerikli nickleri değiştirebilirsiniz.
amx_restmenu alınması yasaklanacak silah, ekipmanları bu menüden seçebilirsiniz
amx_disarm (nick) oyuncunun silahını yok edebilirsiniz.
amx_weapon (nick) (weapon id si. Ornek amx_weapon killforlive 42.)
Şimdilik yazdığım bu kodları paylasmak istedim unutmus olduklarımı en kısa sürede düzenleyip ekleyeceğım. Saygılar
amx_revive (nick) = Kendini yeniden canlandırma
amx_vote (oylamanın içeriği) 1 2 3 4 şeklinde oylama atabilirsiniz. yazdığım 1 2 3 4 yerine istediğinizi yazabilirsiniz
amx_heal (nick) (verilecek hp) şeklide kendinize can verebilirsiniz.
amx_unammo (nick) 1 şeklinde sınırsız mermi verebilirsiniz.
amx_tsay (msj) şeklinde hafif üstte beyaz bir şekilde yazabilirsiniz. Aynı zamanda normal say konusmasında @ (msj ) şeklinde yazarakta t say atabilirsiniz kısa yoldan.
amx_nick (oyuncunun nicki) (yeni nicki) şeklinde yazarak küfür & reklam içerikli nickleri değiştirebilirsiniz.
amx_restmenu alınması yasaklanacak silah, ekipmanları bu menüden seçebilirsiniz
amx_disarm (nick) oyuncunun silahını yok edebilirsiniz.
amx_weapon (nick) (weapon id si. Ornek amx_weapon killforlive 42.)
Şimdilik yazdığım bu kodları paylasmak istedim unutmus olduklarımı en kısa sürede düzenleyip ekleyeceğım. Saygılar