Full İndir , Full Oyun İndir , Oyun İndir , Program İndir , Mp4 Film İndir , Film İndir

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

By CFG Counter Strike 1.5 icin Süper cfg paketi (kendim editledim)

Huskar
    Huskar
    Administratör
    Administratör

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 472
    Tecrübe Puanı Tecrübe Puanı : 1139
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/12/10
    Rep Rep : 111
    Yaş Yaş : 28
    Cs Nick Cs Nick : mp3
    Nerden Nerden : SaMsuN
    İş/Hobiler İş/Hobiler : film ve CS 1.6
    Erkek

By CFG Counter Strike 1.5 icin Süper cfg paketi (kendim editledim) Empty By CFG Counter Strike 1.5 icin Süper cfg paketi (kendim editledim)

Mesaj tarafından Huskar Cuma Ara. 31, 2010 8:41 pm

evet ardaslar formda gezerken cfg yada hile veriken hep 1.6 veriler 1.5 iyteyenler oluyor tabbi bende bu konu akında cs 1.5 iindirdim ve cfgleri arastırdım ve bu konu akından dustdum ve bu cfg paylasmak isyeddim cok guzel cfg arkdaslar indirin ve varkı gorun
    BU DOSYALARI NERE ATARIZ YİNE destoptaki cs 1.5 sagtıklayıp ozelikler diyim hedef bul dioruz eğer siz vidows 7 yada vista kuladıyorsanız doya konumunu aç diyecektir yani crste doyayı acıyouz kopyalıyor hepsi bukadar

OZEL AYARLAR BOLUMU

Ziplayan Bunny = mouse 3 u cevirdiginizde sürekli ziplar.

Surekli Yurume = Sessiz yurumek için shifte basarız bu scriptte shifte bir kere bastiginizda

sürekli yurur bir kere daha bastiginizda kosmaya devam eder.

Awp Script = bu scriptte capslock tusuna bastiginizda devreye girer. awp kullanmaya

birebirdir. awp kullanirken seri sekilde ates eder bicagi ceker tekrar silaha gecer bu

sekilde dürbün acik kalmamis olur ve kullanim kolaylasir.Not= Seri silah oynarken capslocka

basip kapatmayi unutmayin.

180 Derece Donmece = Mouse 3 yani mousenizin ortadaki yuvarlak tusuna bastiginizda seri

sekilde 180 derece arkaya doner.

Surekli Konusma = oyun icinde konusurken "k" ya basılı tutmamız gerekmiyor bir kere basin

devreye girer.

Hassas Renkler = Dürbünü cevirdiginiz yerde renk sorunu yasamazsiniz.

Alay Etme Script = birini bicakladiginizda veye bombayla ucurdugunuzda "P" tusuna

bastiginiz anda isminiz "pardon kazayla oldu" oluyor. ve tekrar bastiğinizda onceki nickiniz

tekrar geliyor. Not = cfg paketine girip name yazan yere ve alay script bolumundeki yeri

kendi nickinizle degistirmeniz gerekiyor.

Hizli Satin Alma islemleri = burada çok seri sekilde silahlar ve mühimmatlar alabilirsiniz

mesela;

"t" tusuna bastiginizda deagle, el bombası, celik yelek, yedek can vs. gibi muhimmatları

alır.
    "j" tusuna bastiginizda colt ve muhimatlari alir ve daha cok satin alma islemi var

karistirarak bulursunuz.

Yapmaniz Gereken cfg dosyasini C:/hilelife/csstrike klasorune atip oyuna girin. Console Acip

"exec by.cfg" Yazmanız yeterli bunlarin hepsi ayni anda devreye girer.
    ALINTI DEĞİLDİR.......
    dowlaod link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 2:13 pm